Skip to main content

Ratsastus­tuntien varaaminen

Tervetuloa ratsastamaan! Tunnit varataan ja maksetaan sähköisessä Hopoti-järjestelmässä. Rekisteröidy ja etsi Ratsastuskoulu Taikatalli suosikkitalliksi osoitteesta www.hopoti.com

Ratsastustunneista yleisesti

Tuntilukujärjestys löytyy Hopoti.com osoitteesta. Rekisteröidy ja etsi Ratsastuskoulu Taikatalli suosikkitalliksi. Sen jälkeen pääset ostamaan ja varaamaan tunteja.

Viikkotunnit ovat pääsääntöisesti vakiopaikkoja. Voit kuitenkin kysellä paikkoja/irtotunteja myös vakioryhmistä.

Mikäli et pääse omalle vakiotunnillesi muistathan perua tunnin Hopotista 24 h aikaisemmin. Samalla voit varata korvaavan tunnin. Tuntien suunnittelu vaatii paljon työtä, ja ennen kaikkea hevosten työmäärä pyritään saamaan mahdollisimman tasaiseksi.

Äkillisissä sairastapauksissa normituntien kohdalla (alle 24h tunnin alkuun) toimitaan seuraavasti: 1. Asiakas peruu välittömästi tunnin Hopotista 2. Ilmoittaa sairastumisesta Jarkolle/0407470089 whatsapp:lla. 3. Heti parannuttua (1 viikon sisällä) varaa Jarkon kautta korvaavan tunnin (eri tunti kuin normituntipaikka). HOX! Liian myöhäiset ilmoittautumiset ei oikeuta korvaustuntiin, koska emme silloin ehdi myydä tuntia eteenpäin. Lisäksi valmennustunteja ei korvata. Asiakas hoitaa itse vastaavan tasoisen ratsastajan valmennukseen ja hoitaa kustannusten jaon kuten haluavat.

Yleisryhmissä ratsastetaan koulua, esteitä ja maastoillaan tasapuolisesti, kouluryhmissä tuntiaiheet painottuvat koulupuolelle. Esteryhmissä pääset treenaamaan enemmän puomi-, kavaletti-, ja estetunneilla. Voit valita itsellesi sopivimman! Jos et ole varma mikä tuntitaso sopisi sinulle, ota rohkeasti yhteyttä Heidiin, niin katsotaan yhdessä sinulle sopiva tunti!

Valmennusryhmiin haetaan aina yhdeksi kaudeksi kerrallaan. 

 

 

Lyhyesti tasomäärityksistä

 

 • Alkeiskurssilla harjoitellaan ratsastuksen perusasioita ja ravityöskentelyä
 • Alkeisjatkotunneilla mukana laukannostot ja hevoseen vaikuttaminen
 • Jatko 1-tason tunneilla laukkatyöskentelyä on jo enemmän, mukana väistöjä
 • Jatko 2 tunneilla mm. väistöt ja taivutukset
 • Jatko 3 on kokeneemmille ratsastajille, jotka pystyvät suorittamaan Helppo B-Helppo A  tasoisia tehtäviä. Rataesteet 70cm ->
 • Tenavakurssi on tarkoitettu 4-7 vuotiaille lapsille. Sis. puoli tuntia ratsastusta, yhteistä puuhaa ponien kanssa sekä mehuhetken.
 • Valmennusryhmiä on I-III tasoista. Ryhmiin tehdään kausittain valinnat ja ratsastajan on tärkeää olla sitoutunut ja halu kehittyä.

Meillä on pienet ryhmät, mikä takaa tehokkaan opetuksen jokaisella tunnilla. Tunneilla mennään myös esteitä tason mukaisesti. Tarvittaessa ryhmää voi joustavasti vaihtaa.

 

Ratsastuskoulun hinnat

Tunnit ostetaan ja varataan Hopoti.com järjestelmästä. 
 • 60 min. kertamaksu 35 €
 • 10 kerran kortti 295 €, voimassa 3 kk
 • 5 kerran kortti 160 €, voimassa 1,5 kk
 • Taikatalli Plus-kortti 216 €, 2 h/vko (27 € kerta), voimassa 1 kk
 • Yksityistunnit alkaen 60 € (Yksityistuntipaikat löytyy Hopotissa palvelut katenterissa)

Maksuvälineinä käyvät myös Smartum, Tyky, Eazybreak, Edenred ja Sporttipassi.

Ostettaessa yo. maksuvälineillä lähetä kuittikopiosta kuva whatsapp:lla Jarkolle/0407470089 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lisäksi, jos esim. korttia ostettaessa osan maksusta maksaa Taikaterapiat oy:n tilille, niin lähetä myös maksusta kuittikopio. 

Ilmoita viestissä mitä on ostettu ja kenelle. Tämän jälkeen ratsastajan pitää luodaan oma profiili Hopotiin (jos ei vielä ole). Taikatalli lisää ostetun kortin/tunnin hopotiin ratsastajalle.

Tuntimaksu tulee maksaa aina etukäteen Taikaterapiat Oy:n tilille FI 49 1840 3000 0264 31, viitenumero 1038.