Ratsastus­koulu Taikatalli

Perinteisessä maalaismaisemassa, hyvinvoivien hevosten kanssa, ilolla ja mukavalla porukalla

Kesän 2019 leirit on nyt varattavissa!

Leireille ilmoittautumiset WhatsApp - viestillä Anulle, 044 3076682 tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan varausmaksu, jolla vahvistat paikan. Varausmaksua ei palauteta esteen sattuessa. Varausmaksut pitää olla maksettuna viimeistään helmikuun loppuun mennessä. Loppuosa maksetaan viimeistään kuukautta ennen leirin alkamispäivää. Jokaisella leirillä on oma viitenumero, jota käytetään sekä varaus- että loppuosan maksussa. Kaikki maksusuoritukset tilille FI49 1840 3000 0264 31

Kesäleiri 1, 3.-6.6.2019 
8-10 vuotiaiden yleis/alkeiseste leiri

Leiri toteutetaan päiväleirinä ja se sisältää yhteensä 8 h ohjattua ratsastusta, lämpimän aterian, pientä välipalaa, teoriaa, hoitohevosen tai ponin sekä muuta mukavaa puuhaa hevosten kanssa! Leiriläiset jaetaan tasoryhmittäin. Leiripäivä alkaa klo 9:00 ja loppuu klo 16:00
Hinta 315 €, varausmaksu 90 €, viitenumero 1203.

Vuokrausleiri, este/maasto, 6.-8.6.2019

Leiri sisältää yhteensä 3 h ohjattua ratsastusta ja 2 h itsenäistä, valvottua ratsastusta. Vuokrausleirillä ratsastajilla on oma hoitohevonen, jonka kanssa puuhaillaan ja myös ratsastetaan leirin ajan. Kaikkia tunteja ei kuitenkaan välttämättä ratsasteta omalla hoitohevosella. Vuokrausleirin tasovaatimus vähintään vahva jatko1/jatko 2. Halutessaan omaa tasoaan voi kysellä Karoliinalta vuokrausleiriä silmällä pitäen.
Leiri sisältää päivässä yhden lämpimän aterian ja pienen välipalan. Vuokrausleirin ensimmäinen päivä on klo 17:00-20:00 ja seuraavat päivät klo 9:00-16:00.
Hinta 215 €, varausmaksu 65 €, viitenumero 1216.

Kesäleiri 2, 10.-13.6.2019
yli 10 vuotiaiden estepainotteinen

Leiri toteutetaan päiväleirinä ja se sisältää yhteensä 8 h ohjattua ratsastusta, lämpimän aterian, pienen välipalan, teoriaa, hoitohevosen tai ponin sekä muuta mukavaa puuhaa hevosten kanssa! Leiriläiset jaetaan tasoryhmittäin. Leiripäivä alkaa klo 9:00 ja loppuu klo 16:00.
Hinta 315 €, varausmaksu 90 €, viitenumero 1229.

Vuokrausleiri, este/maasto, 13.-15.6.2019

Leiri sisältää yhteensä 3 h ohjattua ratsastusta ja 2 h itsenäistä, valvottua ratsastusta. Vuokrausleirillä ratsastajilla on oma hoitohevonen, jonka kanssa puuhaillaan ja myös ratsastetaan leirin ajan. Kaikkia tunteja ei kuitenkaan välttämättä ratsasteta omalla hoitohevosella. Vuokrausleirin tasovaatimus vähintään vahva jatko 1/ jatko 2. Halutessaan omaa tasoaan voi kysellä Karoliinalta vuokrausleiriä silmällä pitäen.
Leiri sisältää päivässä yhden lämpimän aterian ja pienen välipalan. Vuokrausleirin ensimmäinen päivä on klo 17:00-20:00 ja seuraavat päivät klo 9:00-16:00.
Hinta 215 €, varausmaksu 65 €, viitenumero 1232.

Erityislapsille suunnattu leiri, 17.-18.6.2019

Tukea ja ohjausta tarvitseville lapsille suunniteltu päiväleiri. Leiri sisältää molempina päivinä 45 min ratsastuksen, hevosten hoitoa ja muuta mukavaa yhteistä puuhaa. Leirillä on molempina päivinä runsas välipala.
Hinta 140 €, varausmaksu 50 €, viitenumero 1245.

Sennuleiri, 28.-30.6.2019

Aikuisille suunnattu leiri, sisältää yhteensä 5 h ohjattua ratsastusta. Ratsastus- ja teoriatuntiaiheet leiriläisten omien toiveiden ja tavotteiden mukaan. Tällä leirillä pääset viettämään mukavia kesäisiä hevoshetkiä rennossa aikuisporukassa! Sennuleirillä mahdollisuus yöpymiseen tallilla. Luvassa myös yhteistä illan viettoa, saunomista ja halutessaan voi pulahtaa altaaseen viilentymään suomen helteisessä kesässä.
Hinta 250 €, varausmaksu 80 €, viitenumero 1258.

  • Ratsastajatyttö
  • Ratsastustalli
  • Ratsastajatyttö
  • Ratsastustalli

Ratsastuskoulumme on Suomen Ratsastajanliiton hyväksymä ja valvoma jäsentalli. Järjestämme ohjattuja ratsastustunteja kaiken tasoisille ja ikäisille hevostelijoille kilteillä ja koulutetuilla opetushevosilla. Palveluihin kuuluu perinteisten ratsastustuntien lisäksi mm. tenavakurssi perheen pienimmille, este- ja koulupienryhmiä, sekä maastotunteja. Meiltä on mahdollista varata myös yksityis- ja paritunteja ja tuntilukujärjestyksen ulkopuolelle myös tunteja omalle valmiille ryhmälle, kuten esimerkiksi kaveri- tai työporukalle.

Positiivinen ja kannustava ilmapiirimme on saanut runsaasti hyvää palautetta asiakkailtamme.Tunnit pidetään pääosin maneesissa, mutta myös ulkokenttä ja maastot ovat käytettävissä.

Meillä sinulla on mahdollisuus hoitaa ja tutustua hevosiin, mikä edesauttaa yhteistyötä hevosen kanssa myös ratsailla. Laitamme hevoset kuntoon yhdessä, joten aikaisempaa kokemusta hevosen hoidosta ei tarvitse olla. Huomioimme myös erityistä tukea vaativat.

Ratsastustunneista vastaa ratsastuksenohjaaja Karoliina Holappa jonka esittely on täällä. Hevosesittelymme löydät tästä.

Meillä pääset halutessasi myös kilpailemaan!

Tallillamme järjestetään joka vuosi Taikatalli Cup, joka sisältää myös pienemmille ratsastajille suunnatun Taikatalli MiniCupin. Taikatalli Cupissa kilpaillaan neljässä osakilpailussa, eli kahdessa esteratsastuskilpailussa ja kahdessa kouluratsastuskilpailussa. Pienryhmissä ratsastavilla on mahdollisuus päästä kilpailemaan ratsastuskoulun hevosilla myös ulkopuolisissa kilpailuissa.

Asiakaskokemuksia

"Todella ammattitaitonen opetus"
"Sain paljon hyviä vinkkejä istuntaani"
"Yksilöllinen loppupalaute tunnin päätteeksi on tosi hyvä juttu"
"Talli on siisti ja hyvin hoidettu."
" Olo on aina tervetullut kun tallin ovesta astuu sisään."