Ratsastus­koulu Taikatalli

Perinteisessä maalaismaisemassa, hyvinvoivien hevosten kanssa, ilolla ja mukavalla porukalla

Ratsastuskoulumme on Suomen Ratsastajanliiton hyväksymä ja valvoma jäsentalli. Järjestämme ohjattuja ratsastustunteja kaiken tasoisille ja ikäisille hevostelijoille kilteillä ja koulutetuilla opetushevosilla. Palveluihin kuuluu perinteisten ratsastustuntien lisäksi mm. tenavakurssi perheen pienimmille, este- ja koulupienryhmiä, sekä maastotunteja. Meiltä on mahdollista varata myös yksityis- ja paritunteja ja tuntilukujärjestyksen ulkopuolelle myös tunteja omalle valmiille ryhmälle, kuten esimerkiksi kaveri- tai työporukalle.

Positiivinen ja kannustava ilmapiirimme on saanut runsaasti hyvää palautetta asiakkailtamme.Tunnit pidetään pääosin maneesissa, mutta myös ulkokenttä ja maastot ovat käytettävissä.

Meillä sinulla on mahdollisuus hoitaa ja tutustua hevosiin, mikä edesauttaa yhteistyötä hevosen kanssa myös ratsailla. Laitamme hevoset kuntoon yhdessä, joten aikaisempaa kokemusta hevosen hoidosta ei tarvitse olla. Huomioimme myös erityistä tukea vaativat.

Ratsastustunneista vastaa ratsastuksenohtaaja Heidi Tuppurainen, esittelyt löytyy täältä. Hevosesittelymme löydät tästä.

Meillä pääset halutessasi myös kilpailemaan!

Tallillamme järjestetään joka vuosi Taikatalli Cup, joka sisältää myös pienemmille ratsastajille suunnatun Taikatalli MiniCupin. Taikatalli Cupissa kilpaillaan neljässä osakilpailussa, eli kahdessa esteratsastuskilpailussa ja kahdessa kouluratsastuskilpailussa.

Valmennusryhmissä ratsastavilla on mahdollisuus päästä kilpailemaan ratsastuskoulun hevosilla myös ulkopuolisissa kilpailuissa.

 • Ratsastajatyttö
 • Ratsastustalli
 • Ratsastajatyttö
 • Ratsastustalli

UUTTA!  KAUSIKORTIT 2020 KEVÄT MYYNNISSÄ! 

Lisäksi uusi lasten alkeiskurssi alkaa 13.1.2020 kello 16:30. 

Kaikki tunnit ovat varattavissa Hopotista! www.hopoti.com

Ratsatuksenohjaajana toimii Heidi Tuppurainen.

Tiedustelut Anulta numerosta 044 3076682.

Lämpimästi tervetuloa! 

KESÄN 2020 LEIRIT

Leireillämme on tärkeää ilo, uuden oppiminen, toisten auttaminen sekä ennen kaikkea hyvä fiilis! 

 • 1.-4.6.2020 Alkeis/alkeisjatkoleiri (päiväleiri)Leirille ovat tervetulleita sekä ratsastusta aloittelevat lapset ja nuoret sekä jo hieman kokemusta omaavat ratsastajat.
 •  5.-6.6.2020 Erityisten lasten leiri (päiväleiri). Tukea ja ohjausta tarvitseville lapsille suunniteltu iloisen mielen päiväleiri!
 •  8.-10.6.2020 Jatko 1 yleisleiri (yöleiri). Asiakkaiden toiveesta toteutamme nyt myös junnujen yöleirin!
 •  11.-13.6.2020 Jatko 2 vuokrausleiri (yöleiri). Vuokrausleirillä ratsastajilla on oma hoitohevonen, jonka kanssa puuhaillaan ja myös pääosin ratsastetaan leirin ajan.
 •  15.-16.6.2020 Tenavaleiri (päiväleiri). 5 - 8 vuotiaille lapsille suunnattu matalan kynnyksen leiri, jossa harjoitellaan hevosten hoitamista, varustamista ja taluttamista, ajetaan kärryillä, leikitään ja tietysti ratsastetaan!
 •  22.-25.6.2020 Estepainotteinen jatkoleiri (päiväleiri). Leirillä harjoitellaan kaikkia ratsastuksen lajeja estepainotteisesti.
 •  26.-28.6.2020 Sennuleiri (yöleiri). Aikuisille suunnattu hyvän mielen leiri.

Kaikki leirit varattavissa Hopotista!

Tiedustelut Anulta numerosta 044 3076682.

Tervetuloa mukavaan porukkaan!

Asiakaskokemuksia

"Heippa! Pakko antaa positiivista palautetta teijän tallista! Teillä on aivan huiput opet tällä hetkellä: Heidin asenne on, että tekemällä oppii ja ei saa jäähä virheitä miettiin. Satu E on taas tosi ihmis-ja hevosystävällinen ohjaaja, jolla on psyykkisen puolen ohjauskin hallussa. Satu I taas on rautainen ammattilainen, joka taitaa teknisen puolen ja varsinkin istunnan ohjaus on tosi taitavaa. Siis ihan huippua saaha olla tämmoisen porukan oppilaana, kiitos!!! Ei oo mikkään itsestäänselvyys nykyisin, että osataan kohdella eläimiä ja ihmisiä yksilöinä, niin kuin teijän tallilla koko henkilökunta tekee ja osaa. Sitä täytyy arvostaa kaikkien!"
"Sain paljon hyviä vinkkejä istuntaani"
"Yksilöllinen loppupalaute tunnin päätteeksi on tosi hyvä juttu"
"Talli on siisti ja hyvin hoidettu."
" Olo on aina tervetullut kun tallin ovesta astuu sisään."
"Todella ammattitaitonen opetus "