Ratsastus­koulu Taikatalli

Perinteisessä maalaismaisemassa, hyvinvoivien hevosten kanssa, ilolla ja mukavalla porukalla

Ratsastuskoulumme on Suomen Ratsastajanliiton hyväksymä ja valvoma jäsentalli. Järjestämme ohjattuja ratsastustunteja kaiken tasoisille ja ikäisille hevostelijoille kilteillä ja koulutetuilla opetushevosilla. Palveluihin kuuluu perinteisten ratsastustuntien lisäksi mm. tenavakurssi perheen pienimmille, este- ja koulupienryhmiä, sekä maastotunteja. Meiltä on mahdollista varata myös yksityis- ja paritunteja ja tuntilukujärjestyksen ulkopuolelle myös tunteja omalle valmiille ryhmälle, kuten esimerkiksi kaveri- tai työporukalle.

Positiivinen ja kannustava ilmapiirimme on saanut runsaasti hyvää palautetta asiakkailtamme.Tunnit pidetään pääosin maneesissa, mutta myös ulkokenttä ja maastot ovat käytettävissä.

Meillä sinulla on mahdollisuus hoitaa ja tutustua hevosiin, mikä edesauttaa yhteistyötä hevosen kanssa myös ratsailla. Laitamme hevoset kuntoon yhdessä, joten aikaisempaa kokemusta hevosen hoidosta ei tarvitse olla. Huomioimme myös erityistä tukea vaativat.

Ratsastustunneista vastaa ratsastuksenohjaajat Anna Markus ja Heidi Tuppurainen, joiden esittelyt on täällä. Hevosesittelymme löydät tästä.

Meillä pääset halutessasi myös kilpailemaan!

Tallillamme järjestetään joka vuosi Taikatalli Cup, joka sisältää myös pienemmille ratsastajille suunnatun Taikatalli MiniCupin. Taikatalli Cupissa kilpaillaan neljässä osakilpailussa, eli kahdessa esteratsastuskilpailussa ja kahdessa kouluratsastuskilpailussa. Pienryhmissä ratsastavilla on mahdollisuus päästä kilpailemaan ratsastuskoulun hevosilla myös ulkopuolisissa kilpailuissa.

  • Ratsastajatyttö
  • Ratsastustalli
  • Ratsastajatyttö
  • Ratsastustalli

UUTTA! AIKUISTEN PÄIVÄTUNNIT 

Päivätunnit alkavat tiistaina 17.9. ja torstaina 19.9. klo 11. Tiistain tunti on alkeis-/alkeisjatko tason tunti, ja torstain tunti jo  enemmän kokemusta omaaville ratsastajille. Ratsatuksenohjaajina toimivat Heidi Tuppurainen ja Anna Markus. 

Tiedustelut ja ilmoittautumiset Taikatallin numeroon 044 231 4180.

Lämpimästi tervetuloa! 

KESÄN 2020 LEIRIT

Ensi kesänä luvassa alkeisleiri, jatkoleiri, sennuleiri, vuokrausleiri, seikkailuleiri, tenavaleiri 4-7 -vuotiaille sekä erityislasten leiri. Leireillämme on tärkeää ilo, uuden oppiminen, toisten auttaminen sekä ennen kaikkea hyvä fiilis! 

Tarkemmat tiedot leireistä julkaisemme viimeistään joulukuussa. Seuraa siis sivujamme :)

Asiakaskokemuksia

"Todella ammattitaitonen opetus"
"Sain paljon hyviä vinkkejä istuntaani"
"Yksilöllinen loppupalaute tunnin päätteeksi on tosi hyvä juttu"
"Talli on siisti ja hyvin hoidettu."
" Olo on aina tervetullut kun tallin ovesta astuu sisään."